2 ölglas Hedra Mysteriet i kristall

Man ska helst hedra mysteriet i alla möjliga situationer. Man ska särskilt hedra mysteriet när man äter mat och dricker vin eller öl. Det är ju så förbannat lätt hänt att man sitter och dricker t ex en öl och glömmer att smaka hur den faktiskt smakar.

2 glas per förpackning.

OBS! Vi packar dem manuellt och leveransen kan ta lite extra tid på sig. Om det är bråttom ber jag dig mejla info@klashallberg.se, så gör jag och min kollega vad vi kan för att skynda på leveransen.

Pris: 320 kr inkl. moms och frakt

Man kanske dricker sin öl på ren slentrian, eller så dricker man den och över-analyserar den och sitter och definierar den. Fuck that! Här kommer nu ett as-najs IPA-glas med ett frågetecken tryckt i botten. Så att du kan bli påmind om att dricka öl med din inre indian närvarande. Hurraaaaaa!!!!!

Själva ölglaset som jag har använt är ett, av duktiga projektledare, specialgjort glas för att passa min favoritölsort, India Pale Ale. Massor med humle, massor med frukt, massor med smak. Yesyesyes. Du kan läsa mer om glaset här på Spiegelaus hemsida.

Och: för dig som ska ge bort något till folk som har allt, eller som själv vill ge dig en indianpåminnelse…då är mitt glas stekfett! You buy, you drink, you be happy.

Hoo hooooooo!

Så här ser glaset ut med frågetecknet i botten :=)